Energialeikkaus

Energialeikkaus on hoidollinen ja kokonaisvaltainen hiustenleikkaustyyli, joka rentouttaa, tasapainottaa ja puhdistaa koko kehoa. Energialeikkauksella tavoitellaan kehon, mielen ja sielun harmoniaa. Nämä olessa tasapainossa, myös kehon voimat vahvistuvat.

Energialeikkaus aloitetaan aina rentouttavalla päähieronnalla, käyttäen asiakkaalle mieluista öljyä, joka myös helpottaa hierontaotteita. Rauhallisen musiikin soidessa asiakas voi rentoutua ja saavuttaa tunteen, että aika on pyhitetty vain hänelle itselleen.

Hieronnan jälkeen hiusket pestään ja aloitetaan teknisesti tarkka hiustenleikkaus.  Leikkauksen aikana hiuksia kammataan paljon, tällä saadaan  hieronnan aikana liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistumaan kehosta. Hiuksia leikatessa vältetään jyrkkiä kulmia ja eripituiset hiukset yhdistetään toinen toisiinsa, jolloin lopputuloksena harmoninen linja.  Tavoitteena on saada hiukset pysymään kauemmin ryhdissään ja malli näyttää kauniilta ilman muotoiluakin. Asiakkaat ovat kokeeet energialeikkauksen antavan hiuksille tuuheutta ja lisänneen hiusten taipuisuutta.