Luonnonmukaiset hiuspohjan ja hiusten hoidot

Kärsitkö kuivasta ja epämiellyttävästi kutisevasta päänahasta tai hiustenlähdöstä? Ovatko hiuksesi ohuet ja elottomat tai kuivat? Hiuspohjan ja hiustenhoidot ovat silloin ihanteellinen hoito tällaisiin ongelmiin. Hiushoidot hoitavat ja rauhoittavat päänahkaa sekä vahvistaa hiusjuuria kohottaen samalla hiuksia tyvestä. Niillä on myös puhdistava vaikutus, poistaen päänahasta sekä hiuksesta kemikaalijäämiä.

Hiuspohjan kuorinta: Kutisevalle päänahalle, sekä paljon muotoiluaineita käyttäville. Tämä virkistävä ja puhdistava hoito irrottaa lempeästi hiuspohjaan kertynyttä kuivaa ihosolukkoa ja muita ylimääräisiä aineita. Virkistää erityisesti hiuspohjan aineenvaihduntaa.

Savihoito: Käytössä on erilaisia savilaatuja, joka auttaa erilaisiin päänahan ongelmiin (hilse, kutina, rasvaisuus). Savi myös virkistää, puhdistaa ja elvyttää, vaikka hiuspohjassa ei ongelmia olisikaan. Erityisen hyvä ryhdittömille ja liukkaille hiuksille: Antaa hiuksille  kohotusta ja ilmavuutta.

Turvehoito: Turve on tehokas kosteuttaja erityisesti kuivalle päänahalle. Se rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä, kutiavaa ja rikkinäistä hiuspohjaa sekä normalisoi ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja talintuotantoa. Siitä voi saada apua myös hiusten lähtöön, psoriasikseen ja atopiaan. Rauhoittaa hiuspohjaa myös allergisissa reaktioissa.

Merilevähoito: Puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja jopa raskasmetalleja (kuten rautaa, kuparia, mangaania). Suositellan erityisesti jos päivittäisessä käytössä on runsaasti muotoilutuotteita. Hoitaa hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi. Sopii hyvin myös kuiville hiuksille.

Hiusten haudehoito: Luonnollisilla kasviöljyillä ja ekologisella hoitoaineella on mahdollista hoitaa erityisesti kuivia ja rasittuneita hiuksia sekä hiuspohjaa. Öljyn annetaan vaikuttaa lämpimän hauteen alla ja lopuksi ylimääräinen öljy pestään pois shampoolla, jolloin hiukset jäävät mahdollisimman ilmaviksi, mutta silti hoidetuiksi.