Hiuspohjan ja hiusten hoidot

Savihoito:

Puhdistava ja antiseptinen savihoito erittäin mineraali- ja kivennäispitoinen, joten sillä on myös hiusten kasvua parantava vaikutus. Saven vaikutus on antiseptinen ja näin lääkitsee ärtynyttä ja hilseilevää hiuspohjaa. Savihoito kuorii hiuspohjaa ja sopii myös psoriaatikolle sekä erityisesti rasvaisuuteen taipuvaisille hiuksille. 

Hoito virkistää, puhdistaa ja elvyttää, vaikka hiuspohjassa ei ongelmia olisikaan. Antaa hiuksille kohotusta ja ilmavuutta. Savihoidon jälkeen hiukset pysyvät puhtaina ja kiiltävinä huomattavasti paremmin.

Hoidossa käytettävistä savesta valitaan aina asiakkaalle sopivin. Käytössä on kolme eri savilaatua. 

  • Kaoliini (valkosavi), sopii ärtyneelle ja haavaiselle hiuspohjalle.
  • Illiitti (vihreä savi). Illiitti on ominaisuuksiltaan kaikkein tehokkaimmin rasvaa imevä, ja sopiikin erinomaisesti puhdistamaan rasvoittuvaa hiuspohjaa.
  • Roosasavi, korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus. Sopii kuivalle ja aralle hiuspohjalle. 

 

Turvehoito: 

Turvehoidon terveyttä edistävät ja parantavat vaikutukset on tunnettu kansanparantajien keskuudessa jo tuhansia vuosia. Hiuspohjaan ja hiuksiin levitettävä turve on hajutonta . 

Turve on tehokas kosteuttaja erityisesti kuivalle päänahalle. Se aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja siitä voi saada apua hiusten lähtöön, psoriasikseen ja atopiaan. 

Turvehoito rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä, kutiavaa ja rikkinäistä hiuspohjaa sekä normalisoi ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja talintuotantoa. Se myös rentouttaa, syvälämmittää, puhdistaa ja parantaa hiuspohjan myötä kehoasi ja mieltäsi.

 

Merilevähoito: 

 

Merilevä toimii hiustenhoidossa tehokkaana  puhdistajana ja poistaa hiuksista sekä hiuspohjasta epäpuhtauksia ja raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia. Merilevähoito on oivallinen jos päivittäisessä käytössä on runsaasti muotoilutuotteita.

Merilevä sisältää paljon hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja,
vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita.  

Merilevähoito on kosteuttava, se sopii erityisesti kuivemmalle hiukselle sekä hilseilevälle ja kuivalle päänahalle. Sopii esim. antibiootti- ja muiden lääkekuurien jälkeen kun on tervehtynyt. 
Kirkastaa vaaleiden ja vaalennettujen hiusten väriä. Tekee hiuksista syväpuhtaat, pehmeät ja kiiltävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *